Multi-styled Text Generator at TextSpace.net

HTML

Magyar termékek blogja

Auchan, és hulladék felvágottjai!

2009.09.30. 19:56 :: kozmacs

Mint már egy régi írásom alkalmával bemutattam az Auchan szuper szlovák szalámikat, amelyek hátrányba teszik a magyart, most ismét importál nekünk az auchan új, szlovén felvágott hulladékokat.

Feltűnően olcsón adja ezeket a termékeket, melyek az Ave, Pipi vagy Panvita "márkanévre" hallgatnak, pedig lenne magyar is, de az auchan-t ez nem érdekli, neki csak az fontos, hogy minnél több pénzt kebelezzen be magába.

249 Ft/400 gramm 1-et fizet 2-öt vihet baromfi párizsi.

399 Ft/400 gramm 1-et fizet 2-öt vihet sonka.

Ennyi pénzért biztos szinvonalas terméket kaphatunk.(taps)

A Penny-ben 199 Ft/500g Hungerit baromfi párizsi, ami nem sokkal drágább, de tudjuk a Hungerit az márka, ezekkel nem veszi fel a versenyt.

Az ember nem is tudja mennyi kárt okoznak ezek a külföldi hiperek, mondjuk a magyar Cba, és a Reál is sok kárt okoz, csak senki nem veszi észre, sokakat nem is érdekel. SAJNOS:(

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-termek.blog.hu/api/trackback/id/tr61419007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása