Multi-styled Text Generator at TextSpace.net

HTML

Auchan "legolcsóbb termékei"

2009.09.01. 22:24 :: kozmacs

Az auchanban tett látogatásom alkalmával igen érdekes dologra lettem figyelmes, főleg az előrecsomagolt húsok osztályán!

A "legolcsóbb" táblákat szerintem elég igazságtalanul, a magyar termékeket háttérbe szorítóan helyezik el. Gondolok itt például a szalámira itt a "legolcsóbb" felirat egy szlovák szalámin volt. Egy kicsit arrébb viszont magyar szaláminál(ami mellesleg nagyon finom) nem volt semmi tábla, pedig olcsóbb volt mint az említett szlovák termék.

Az auchant sok dologban nem értem pl. a friss tej osztályon általában két féle tej van egy cseh, és a magyar. Ha van magyar ugyanannyiért akkor miért kell csehországból behozni egy másikat, s evvel a környezetet is szennyezve, mivel csehország messzebb van mint miskolc, ahol a magyar tejet állítják elő. Bár itt az embereket sem értem, hogy ha két termék ugyanannyibba kerül ,akkor miért az választják, amin nincs is rajta magyarul hogy tej, csak annyi hogy: Čerstvé mléko.

Az auchan-ről még írok, mondjuk még mindig jobban figyel a magyar termékekre mint a Tesco.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-termek.blog.hu/api/trackback/id/tr721354238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása