Multi-styled Text Generator at TextSpace.net

HTML

Cba, Reál magyar üzletlánc, nem úgy tűnik!

2009.09.14. 23:52 :: kozmacs

Sokszor figyelem a hírdetéseket, hogy a Reál és Cba így magyar, úgy magyar üzletlánc. Ám amikor az üzletekben járok nem így tapasztalom, sőt sok külföldi cég boltjában több magyar terméket találunk mint az említett két magyar üzletlánc boltjában.

Papírzsebkendő, illetve toalett papíráruk: Mindkét magyar cég hirdetéseiben folyamatosan a szlovák Harmony, és Tento illetve az osztrák Zewa márkájú termékeket hirdeti. És a helyzet a boltokban sem jobb, itt is a három márka van nagy számban.

A CBA márkájú szárnyas,és sertésmájkrém szintén nem magyar. Itt nem is mondhatják hogy nincs magyar előállító, mert van (Szegedi Paprika, és Merian Orosháza Konzervüzem)! Például a Profi márkás konzervtermékek magyarországon készülnek, pedig a Profi francia!

De még sorolhatom a Cba márkás termékeket, Pl. A banánszelet sem magyar, sem a fagyasztott sültkrumli (Származási hely: Ausztria).

Továbbá a Cba és Reál flakonos Tejszínhab Spray sem magyar. Mondjuk ehhez hozzá kell tennem, hogy sehol, egyik üzletben sem láttam olyan flakonos tejszínhabspray-t, ami magyar, szerintem nem is létezik.

Az UHT tejek terén is leírták magukat elöttem ezek a szuper magyar üzletláncok. Természetesen a legolcsóbb tejek itt sem magyarok, pedig 125 Ft-ért más üzletben rálelhetünk magyarország által előállított tejekre. A legolcsóbb magyar tej 159 Ft(ez üzlettől függ).

Ennyit a CBA, és Reál magyar üzletekről.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-termek.blog.hu/api/trackback/id/tr631382577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása